Skip to main content

С експертиза от вече над 11 години, амбиция и фокус към здравето на пациентите – така успяхме да затвърдим лидерската си позиция в търговията на медицински изделия и апаратура.

В Топ Хоспитал Сървис винаги сме на вълната на иновациите, като решителнопристъпваме напред с още една голяма крачка – разположихме се в нов, модерен и напълно отговарящ на най-високите стандарти за съхранение и доставка на лекарствени продукти, медицинска апаратура, ортопедични импланти и продукти офис.

Новият дом на Топ Хоспитал Сървис разполага с 3500 кв. м.за иновации и по-добро обслужване. С допълнителна складова площ от над 500 кв. м., вече разполагаме с общо 2000 кв. м. складове и сме подготвени за още по-големи предизвикателства.

Всяка от конферентните ни зали носи име на български връх, степенуван по височина от първия до последния етаж – символ на амбицията ни да достигаме върховете във всяка дейност, с която се захванем!

Споделяме с вас емоциите, запечатани в кадри, от деня на откриването и благодарим сърдечно на всички, които ни уважиха – партньори, колеги, приятели!