Топ Хоспитал Сървис АД задава високите професионални стандарти в търговията и обслужването на медицинска техника и консумативи.

Като достоен наследник Токуда Хоспитал Сървис АД, ние ежедневно прилагаме опита и експертизата си, за да отговорим на очакванията на нашите клиенти и всеки път да надхвърляме очакванията им.

С високото ниво на професионално обслужване, предвиждане на предизвикателствата и прилагане на визионерски решения, Топ Хоспитал Сървис АД е заслужила добрата си репутация сред повече от 350+ доволни клиенти и ключови медицински учреждения.

Ние от Топ Хоспитал Сървис познаваме и анализираме пазара, следим иновациите в сферата и сме подготвени за предстоящите тенденции. Затова и сме уверени и горди (ексклузивно) да представляваме за България утвърдени производители в сферата като GE Healthcare, Waldemar Link, Anika Therapeutics, Parcus Medical LLC, Yaguo и други.

Топ Хоспитал Сървис е сред най-препоръчваните дистрибутори на здравно обслужване, медицинска техника и консумативи и дезинфекционни препарати. От самото си създаване през 2012 година, ние имаме амбициите да се наложим на българския пазара като основен доставчик и доверен партньор в сектора на грижа за здравето.

Заедно с нашите клиенти, партньори и служители пишем успешната историята на Топ Хоспитал Сървис АД.

Благодарим ви!

Your health is our job. 

Your health is our job. 

Your health is our job. 

Your health is our job. 

Your health is our job. 

Your health is our job. 

НАШАТА ЦЕЛ

Да бъдем водеща компания в продажбата на качествени продукти на медицинския пазар. Висококвалифицирани фармацевти, доктори и професионалисти в различни области формират екипа на компанията.

ЕКИП

Екипът на Топ Хоспитал Сървис е двигател на нашия успех и сърцето на компанията. Усърдни, ангажирани и всеотдайни професионалисти, те покриват най-високите изисквания на нашите клиенти.

“Добрият колектив не се отличава с това, дали хората говорят на един език. Доказателството за сплотен екип е добре свършената работа и градивните решения.”

Ивайло БатинковИзпълнителен директор на THS
Изпълнителен директор

Ивайло Батинков

ivaylobatinkov@thservice-bg.com
02 8620192 /11
Aдминистративен директор и главен юрисконсулт

Антония Батинкова

antoniabatinkova@thservice-bg.com
02 8620192 /13
Директор Отдел Логистика

Лиляна Йорданова

lyoradnova@ths.bg
02 8620192
Директор отдел Медицински изделия

Мария Блажева

mblazeva@thservice-bg.com
02 8620192
Старши Мениджър Ключови клиенти

Зафирула Аврамчева

zavramcheva@thservice-bg.com
02 8620192 /23