Skip to main content

Top Hospital Service беше домакин на втората среща на Българо-Корейския бизнес клуб, който беше създаден през март. Събитието под егидата на посолството на Република Корея и Н.Пр. посланик Ли Хо-шик беше организирано от представителя на Корейската агенция за насърчаване на търговията KOTRA за България Г-жа Юсон Хуанг и Г-н Калин Дамянов – председател на Българо-Корейската търговска камара.

„Чест е за нас да сме домакини на първата ни среща. Идеята на тези събития е да насърчим бизнес отношенията между компаниите, работещи с корейския пазар, да споделим добрите практики и да открием нови възможности в партньорство с представители на Република Корея“, каза директорът на компанията Ивайло Батинков. Срещата под надслов Successful stories представи два от успешните примери за българо-корейските бизнес взаимоотношения с презентации на членове на клуба, сред които и историята на успеха на Top Hospital Service.

Българо-Корейският бизнес клуб е създаден под егидата на KOTRA, за да обединява избрани български компании от различни бизнес сфери и работещи с корейския пазар, а целта е ефективно и устойчиво развитие. Корейската агенция за насърчаване на търговията подкрепя партньорството и кооперирането между корейски фирми с фирми от целия свят.